Simpledk modellen

SimpleDK modellen – sådan hjælper vi jer videre.

 

Lad os vende det lidt på hovedet

kandidat

Alle mennesker er forskellige. Og det er job også.

SimpleDK modellen tager ikke kun udgangspunkt i den ledige borger. SimpleDK modellen tager udgangspunkt i at matche et reelt ledigt job med en ledig kandidat – og finde en løsning, der tilgodeser kandidatens ressourcer, kvalifikationer og eventuelle skånebehov. 

På den måde ender den ledige ikke i endnu et udsigtsløst praktikophold.

Vi samarbejder kun med virksomheder, der har både ønske og vilje til at tage et socialt ansvar.

Vi arbejder konstant med at udvide og forbedre vores store netværk af virksomheder, der både har behov for medarbejdere og samtidig reelt ønsker at bidrage til at gøre alle kandidater til en del af arbejdsfællesskabet. 

Vi viser dem, at det giver mening (og værdi på bundlinjen) at tage socialt ansvar og samtidig få værdifuld arbejdskraft.

Vi hjælper virksomhederne med at skabe de rigtige rammer for de ledige, der ikke automatisk passer ind.

Vores medarbejdere kender beskæftigelses- og sociallovgivningen, praksis og paragraffer ud og ind. Vi fokuserer på beskæftigelse. Vi træner, støtter og løfter i afklaringsfasen ude i virksomheden, så kandidaten ender i ordinært job i stedet for (endnu) et udsigtsløs praktikforløb.

Vi arbejder således hele tiden for kandidaten fra flere sider – for målet om at få kandidaten i det rigtige job handler både om individet og samfundet.

 

VI FÅR LEDIGE I JOB – SÅ SIMPELT ER DET!

Kandidaten

Vi møder kandidatens behov for at blive fri af ledighed og være en del af arbejdsfællesskabet.

Virksomheden

Vi møder virksomhedens behov, for at rekruttere medarbejdere i et presset arbejdsmarked - og tage socialt ansvar.

Samfundet

Vi møder samfundets behov for at flytte ledige fra passiv til aktiv forsørgelse.

Kommunen

Vi hjælper kommunen i alle processer for at få kandidater inden for målgrupperne LAB §6.2, 6.3, 6.4, 6.5, 6.7, 6.8 og 6.9 helt i mål.

LAD OS KOMME I GANG

Vores medarbejdere er eksperter i beskæftigelses- og sociallovgivning, processer og praksis. Og vi har et enormt netværk af virksomheder, der står klar til at ansætte de kandidater, vi matcher med deres ledige job.

Hvad venter du på?