Hvem er SimpleDK

VORES VISION ER

at udfordre den måde, vi hidtil har arbejdet med ledige. Vi udfordrer måden at tænke, når det gælder arbejdsmarkedet og dem, der går på arbejde. Vi vil ikke blot aktivere ledige. Vi vil transformere ledige til arbejdstagere. Vi vil skabe plads til dem og gøre dem til en del af arbejdsfællesskabet. 

Vi giver med vores “plads til alle”-tilgang ikke blot en masse mennesker forøget livskvalitet og følelsen af tilhør. Vi begrænser manglen på arbejdskraft i de jobtyper og sektorer, hvor arbejdskraftmangel truer.

Og det er godt for både det enkelte menneske, for virksomhederne og for vores samfund som helhed.

Hos os, vil både kommune og kandidat opleve, at vi har en 360° tilgang til samarbejdet med den enkelte. Baseret på synergien i vores kompetente team, bestående af mentorer, psykoterapeuter og socialrådgivere.

Rasmus Mikander

Rasmus Mikander

Stifter og Direktør

Nikolai Saxil

Nikolai Saxil

Økonomi Direktør

Nathalie

Nathalie

Koordinator

LAD OS KOMME I GANG

Vores medarbejdere er eksperter i beskæftigelses- og sociallovgivning, processer og praksis. Og vi har et enormt netværk af virksomheder, der står klar til at ansætte de kandidater, vi matcher med deres ledige job.

Hvad venter du på?

Kandidaten

Vi møder kandidatens behov for at blive fri af ledighed og være en del af arbejdsfællesskabet.

Virksomheden

Vi møder virksomhedens behov, for at rekruttere medarbejdere i et presset arbejdsmarked - og tage socialt ansvar.

Samfundet

Vi møder samfundets behov for at flytte ledige fra passiv til aktiv forsørgelse.

Kommunen

Vi hjælper kommunen i alle processer for at få kandidater inden for målgrupperne LAB §6.2, 6.3, 6.4, 6.5, 6.7, 6.8 og 6.9 helt i mål.

VI FÅR LEDIGE I JOB – SÅ SIMPELT ER DET!