jobmatch forløb

 

FORLØB 1 JF. LAB § 91 –

Varighed: Maks. 8 uger

Målgrupper: jf. LAB § 6.2, 6.3, 6.4, 6.5, 6.7, 6.8, 6.9

Karakteristika: Rådighedsvurdering, deltidsjob

Formålet: Borgerne skal møde dagligt hos SimpleDK og modtage undervisning og støtte. Formålet er at vurdere, hvorvidt borgeren opfylder rådighedsbetingerlserne.

SOCIALFAGLIG MEDARBEJDER, som støtter og vejleder borgeren i retning af afklaring og/eller ordinær beskæftigelse.

Vi udarbejder en plan, som bringer borgeren nærmere afklaring af, hvordan han/hun fremover kan blive en del af arbejdsfællesskabet. Vi samarbejder med relevante private og offentlige virksomheder og skaber dermed en stabil og vellykket tilknytning til arbejdsmarkedet for borgeren.

Er der brug for afklaring og støtte i forhold til f.eks. misbrug og helbredsmæssige problemstillinger, samarbejder vi med relevante samarbejdspartnere om det.

FORLØBETS INDHOLD – VI UNDERVISER I FØLGENDE EMNER 

– At skrive et CV
– Udarbejdelse af jobansøgning
– Brancheafklaring
– Hvad sker der med skat og fradrag, når du får løn i stedet for kontanthjælp?
– Adfærd på arbejdspladsen
– Virksomhedspraktik
– Løntilskud
– Ordinære løntimer

VI HAR ET TÆT OG SUCCESFULDT SAMARBEJDE MED BÅDE PRIVATE OG OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER

om afklaring af borgerens arbejdsevne, hvis det vurderes nødvendigt. Vi har altid borgerens skånebehov og ønsker for øje, når vi etablerer en virksomhedspraktik, men vi anser det også for vigtigt at tilgodese virksomhedernes behov. Kun derved opnår vi en relation, der åbner for fremtidige ansættelser for borgerne.

DOKUMENTATION OG LEVERANCER

Vi lægger vægt på, at du og borgeren ved, hvad vi leverer før, under og efter forløbet.

VI ARBEJDER MED AT STYRKE BORGERENS MOTIVATION, SÅ DENNE KAN KOMME I VIRKSOMHEDSPRAKTIK. FORMÅLET ER AT UDVIKLE BORGERENS FAGLIGE OG SOCIALE KOMPETENCER, SÅ VEDKOMMENDE KAN BLIVE EN DEL AF ARBEJDSMARKEDET.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Navn går her

VI FÅR LEDIGE I JOB – SÅ SIMPELT ER DET!